Η μάρκα Dolphin στον τομέα της βιομηχανικής χημείας είναι γνωστή για  τις επαγγελματικές λύσεις και τα εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού για επιχειρήσεις. Ως παραγωγός οικιακών και βιομηχανικών χημικών ουσιών, η εταιρεία παράγει προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται σε εμπορικά κτίρια.

Από το ξεκίνημα της δραστηριότητας της εταιρείας, η κύρια πορεία δράσης ήταν η δημιουργία ολοκληρωμένης προσφοράς επαγγελματικών καθαριστικών παραγότων. Με τη σχολαστική επιμέλεια των συνταγών από τεχνολόγους – σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση – οι καθαριστικοί παράγοντες διατίθενται σε εξαιρετικά συμπυκνωμένους τύπους. Τα καινοτόμα, ενεργά συστατικά που εισάγονται στο παρασκεύασμα επιτρέπουν την επίτευξη αποτελεσμάτων που υπερβαίνουν συχνά σε αυτόν τον δείκτη τις χημικές ουσίες άλλων γνωστών ευρωπαϊκών κατασκευαστών.

Ως κατασκευαστής οικιακών και βιομηχανικών χημικών ουσιών, φροντίζουμε όχι μόνο την αποτελεσματικότητα των παραγόντων μας, αλλά και την παροχή ελεγμένων συσκευών για τη χρήση τους. Επίσης, παρατηρούμε συνεχώς τις αλλαγές και τις καινοτομίες που εμφανίζονται στην αγορά, σχετικά με τα επαγγελματικά καθαριστικά αλλά και με τα συστήματα δοσολογίας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα επαγγελματικά μας χημικά καθαριστικά θα καλύψουν κάθε προσδοκία. Αυτή η προσφορά απευθύνεται τόσο σε εξειδικευμένες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες καθαρισμού, όσο και σε εταιρείες που ενδιαφέρονται μόνο για τα πρότυπα καθαριότητας.